duminică, 24 mai 2009

Banya, Hotel Aquilon, BULGARIA


Timp de doua zile ne-am relaxat in apropierea statiunii renumite de ski Bansko, la Banya. Este o mica localitate la doar 5 km de Bansko. Aici am gasit un hotel nou, recent construit, AQUILON, care merita 5 stele din partea noastra, pentru serviciile oferite si pentru odihna http://www.aquilon-spa.com/ .

Hotelul dispune de facilitati de spa la standarde europene: sala de forta, sauna finlandeza, baie de aburi, piscina cu apa termala la 36 grade. Le-am testat pe toate si nu ne-a parut rau. Pentru ca timp de doua zile ne-am oferit relaxare si buna dispozitie.

Apartamentul pe care l-am ocupat consta dintr-un dormitor, un living cu toate dotarile necesare: canapea, TV, satelit, DVD player si o mica bucatarie, dotata corespunzator cu aparat de prajit paine, aragaz, cuptor cu microunde, vesela etc. A costat 41 euro/noapte/camera, pentru trei persoane, cu micul dejun inclus in pret.

Dia cu receptionista hotelului si cu Charlie, un catel simpatic, vesel si galagios, din dotarea hotelului....

Personalul hotelului este foarte amabil, cum de altfel sunt si locuitorii micului satuc. Pe oricine intrebi ceva, cu multa bunavointa incearca sa se faca inteles si sa explice.

Micul dejun este inclus in pret, este bufet suedez, foarte consistent, servit in restaurantul aflat la parterul hotelului.

Din pacate, singurul inconvenient este distanta mare din Bucuresti pana in Banya, de aproximativ 500 km. De aceea, recomand petrecerea aici a unei vacante, de la 3-4 zile in sus, pentru ca altfel efortul unei calatorii dus-intors este foarte mare. Noi insa ne-am simtit excelent aici si ori de cate ori vom simti nevoia unei bai cu apa calda, vom reveni!

Un comentariu:

  1. Buna! As vrea sa stiu mai multe despre acest hotel. Ai putea oare sa-mi dau un numar de contact, te rog frumos? Se poate ajunge acolo daca nu avem masina? Multumesc frumos.

    RăspundețiȘtergere