sâmbătă, 2 mai 2009

TUR EUROPEAN 2008


 Ne-am dorit in 2008 un concediu deosebit, diferit de cele anterioare. Un tur al Europei este obositor, asa ca ne-am propus inca din start sa il facem intr-un interval de 3 saptamani. Deviza noastra: “fara rezervare” a functionat aproape peste tot. 
 Bratislava, Praga, Karlovy Vary, Wurtzburg, Koln, Bruxelles, Anvers, Amsterdam, Rotterdam, Brugges, Ghent, Luxemburg, Paris, Strassbourg, Salzburg, Heviz. 16 orase, din care 6 capitale, 9 tari, acesta e bilantul excursiei noastre. 
 O excursie care a inceput cu opinteli, deoarece masinuta noastra nu a vrut sa iasa din tara decat impinsa de la spate si a tinut-o cu indarjire asa pana cand a simtit ca ne indrepatam spre casa. O mica problema tehnica, care insa ne-a condimentat aventura, altfel cum exploram fiecare oras din masina? A fost nevoie sa cautam in fiecare oras parcari in panta sa putem porni masina mai usor, insa asta a dat farmec vacantei noastre.
 Acesta a fost un mini tur al Europei, facut de doi oameni dornici sa vada cat mai multe locuri atinse de istorie, sa cunoasca cultura altor popoare si nu in ultimul rand sa isi adauge in albumul cu amintiri clipe frumoase, petrecute alaturi.
 Turul nostru abia a inceput, pentru ca amintirile sunt cele care ne raman vii si pe acestea le ducem cu noi mereu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu